szolgáltatás

Izjava o privatnosti

upravljanje osobnih podataka u svrhu slanja personalizirane newsletter-a.

 

1. Na starnici www.edigital.hr imate mogućnosti prijaviti se na personalizirani newsletter. Sa prijavom na newsletter korisnik dobrovoljno predaje svoje osobne podatke za Extreme Digital Zrt. :

Ime

E-mail adresa

Broj telefona

Adresa

 

2. Korisnik sa prijavom na personalizirani newsletter daje suglasnost za upravljanje sa osobnim podacima.

 

3. Extreme Digital Zrt. upotrebljava osobne podatke isključivo za slanje personalizirani newsletter-a. U okviru personalizirani newsletter-a Extreme Digital Zrt. pregleda prethodne kupovine registriranih korisnika i šalje personalizirani newsletter korisnicima. Prijava na personalizirani newsletter zahtijeva novu prijavu, korisnik sa prijavom na personalizirani newsletter daje suglasnost za upravljanje sa osobnim podacima.

 

4. Osobne podatke navedene u 1./ točki upravlja naša tvrtka do povlačenje istih. Korisnik može odjaviti sa personaliziranog newslettera. Nakon odjave ne šaljemo više personaliziran newsletter. Odjava moguća je bilo kada i besplatna je. Odjava je moguća na dnu newslettera ili na osobnoj stranici nakon prijave na www.edigital.hr.

 

5. Korisnikovi osobni podaci štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih Prodavatelj neće ni na koji način učiniti dostupnim trećima.

 

6. Korisnik može odjaviti sa personaliziranog newslettera i može tražiti odjavu svojih osobnih podataka iz baze personaliziranog newslettera. Zahtjev za odjavu korisnik može tražiti na mail: [email protected] ili na adresu 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép.  

 

7. Imate pravo na korekciju i brisanje (Članak 27. Zakona o zaštiti podataka) kao i na prigovor protiv korištenja Vaših podataka u okviru Članka 28. Zakona o zaštiti podataka.