szolgáltatás

Način dostave

 

DOSTAVA S POPUSTOM

OD 15. Sječnja do 31. ožujka 2022. g. za narudžbe u vrijednosti od 1000 Kn ili više dostava je 34,49 Kn. Za narudžbe u vrijednosti nižoj od 1000 kn cijena dostave je 49 kn po narudžbi, bez obzira na težinu.

Način i cijene dostave od 1. travnja. 2021. g.
Dostava se obavlja putem službe OVERSEAS, koja šalje obavijesti o isporuci paketa putem SMS ili e-mail poruke.

Iznos dostave se računa po težini narudžbe:

  • do 5 kg: 49 Kn
  • od 5,1 do 10 kg: 54 Kn
  • od 10,1 do 20 kg: 59 Kn
  • od 20,1 do 31,5 kg: 64 Kn
  • od 31,51 do 50 kg: 79 Kn
  • iznad 50,1 kg: 99 Kn 

Naknada za gotovinsko plaćanje: 4,9 Kn.

Za narudžbe koje sadrže televizor ili monitor iznos dostave je 79 Kn.

​U slučaju potražnje posebne ponude (putem e-maila ili po telefonskom pozivu) cijene dostave se razlikuju od standardnih, posebna cijena dostave se proračunava na osnovu količine, težine i dimenzija naručenih proizvoda. Cijene dostave ne zavise o činjenici da li je kupovina sa ili bez PDV-a. Inicijalna ponuda će u svakom slučaju uključivati proračunatu cijenu dostave, tek nakon prihvatanja ponude, moguća je priprema narudžbe.

Uputsvo za preuzimanje:

​Prilikom preuzimanja narudžbe, molimo Vas detaljno pregledajte pošiljku. U slučaju oštećenja na pakiranju molimo Vas nemojte preuzeti niti platiti pošiljku, te nas kontaktirajte kako bismo u što kraćem roku poslali novu pošiljku. Ako ipak odlučite zaprimiti pošiljku koja ima vidljivo oštečenje na paketu potrebno je zajedno sa kurirom popuniti dokument "ZAPISNIK/IZJAVA O OŠTEČENJU POŠILJKE" koji možete dobiti od kurira te nas kontakirajte u što kračem roku (24 sata) kako bismo provjerili stanje pošiljke i poduzeli odgovarajuće korake. Naknadne reklamacije oštečenja u transportu se ne priznaju bez zapisnika.