KOLAČIĆ

U svrhu udobnog kupovnog doživljaja koristimo kolačiće za osiguranje sadržaja i društvenih funkcija, kao i za analitički pregled prometa i u svrhu reklamiranja. Na našoj web stranici možete pročitati Informaciju o obradi podataka i detaljni opis korištenja kolačića.

1. Što su kolačići, na koji način možete mijenjati postavke?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi, koje web stranice mogu koristiti u svrhu učinkovitog korisničkog doživljaja. Sukladno pravnim odredbama kolačiće možemo postaviti na Vaš uređaj, ako je to neophodno potrebno u interesu funkcioniranja naše web stranice. Za korištenje bilo kojeg drugog kolačića potrebna nam je Vaša suglasnost. Na našoj web stranici koristimo razne kolačiće. Drugi kolačići na našoj web stranici postavljeni su od strane naših pružitelja usluga.

Postavke kolačića kao i Vaš pristanak možete konfigurirati, mijenjati i povlačiti klikom na slijedeći link.

Vaša aktualna postavka: Prihvat kolačića: (postavke, statistika)
Izmjena postavki

Osim gore navedenih postavki internetski preglednici takođe pružaju mogućnost za izmjene postavke kolačića. Najveći broj preglednika automatski prihvata kolačiće kao zadane opcije, ali se opcija može mijenjati u tome smislu da se nakon izmijenjene postavke spriječi automatsko prihvatanje.
Ako želite saznati više o izmjenama postavki preglednika, pročitajte upute i mrežnu pomoć preglednika. O postavkama kolačića u najpopularnijim preglednicima možete se informirati na:

 

2. KAKVE KOLAČIĆE KORISTIMO NA NAŠOJ WEB STRANICI?

 

2.1. Neophodni kolačići

Neophodni kolačići pomažu u upotrebljivosti naše web stranice na taj način da omogućuju neometano korištenje osnovnih funkcija web stranice i lakšu navigaciju na unutrašnjim stranicama. Web stranica bez ovih kolačića ne može pravilno funkcionirati.

 

2.2. Preferencijalni kolačići

Preferencijalni kolačići pomažu da se na web stranici pamte takve informacije koji doprinose promeni stila, odnosno izgleda web stranice, naprimjer izbor jezika, ili regija gdje se nalazite.

 

2.3. Statistički kolačići

Svrha statističkih kolačićia je mjerenje uspjeha naših reklamnih mjera prikupljanjem anonimnih informacija o korištenju internetske stranice da bi razumijeli razloge zbog kojih posjetitelji stupaju u interakciju sa web stranicom.

 

2.4. Marketinški kolačići

Marketinški kolačići su personalizirani kolačići, koji se koriste za praćenje posjetitelja kroz web stranice. Namjera je prikazivanje oglasa koji su relevantni određenom korisniku, objavljivanjem takvih sadržaja koji su za njega preferencijalni i podstiču ga na aktivnost.

 

Detaljne informacije o pojedinim kolačićima možete naći na klik ovdje, kada se otvara prozor za informacije o kolačićima,nakon toga klikni na link „Ojavljivanje detalja“. Ovdje ćete povodom svakog kolačića naći sve potrebne informacije o tome kojoj svrhi služe pojedini kolačići i za koji period se čuvaju.

 

3. GDJE SE NALAZI INFORMACIJA O KOLAČIĆIMA I O SUGLASNOSTI ZA PRIHVAT KOLAČIĆA?

 

Kada prvi put posjetite našu web stranicu, pojavit će se pop-up prozor u sredini ekrana, koji će Vas izvijestiti o tome koje kolačiće koristi Extreme digital i tu možete odrediti za koje kolačiće dajete svoj pristanak. Ovaj pop-up prozor sadrži i jedan link sa informacijama o korištenju kolačića.

 

4. KOME SE MOGU OBRATITI PITANJIMA POVODOM UPOTREBE KOLAČIĆA?

 

Voditelj obrade i kontaktni podaci: Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Extreme Digital dioničko društvo zatvorenog tipa) (sjedište: 1033 Budapest, Szentendrei ut 89-95. X. ep., registarski broj: 01-10-045869, telefon: +36-1-452-0090, e-mail: [email protected], web stranica: www.edigital.hr).

Službenik za zaštitu podataka i kontaktni podaci: dr. Zeke Péter, [email protected], telefon: +36-20-367-1197.