Podkategorije

Televizori (248)

Televizori (248)

Ukupno 248
Uredi

Rezultati: 248

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Alphatronics, Blaupunkt, Hisense, Hitachi, Horizon, Hyundai, Jvc, Lg, Navon, Nokia, Orion, Panasonic, Philips, Realme, Samsung, Sencor, Sharp, Sony, Star-light, Strong, Tcl, Toshiba, Xiaomi

Koji će televizori najbolje odgovarati vašim potrebama?

Ako ste u potrazi za novim televizorom i osjećate se preplavljeni ogromnom količinom informacija, prvo se zapitajte koji bi televizori najbolje odgovarali vašim potrebama i što zapravo najviše želite od novog televizora. Pri kupnji televizora morate obratiti pozornost na mnoge detalje. Danas vam je na raspolaganju ogroman izbor različitih tehnologija i funkcionalnosti koje prvo morate razumjeti kako biste lakše odabrali novi televizor za svoj dom. Kupnja televizora često je prilično velika kupnja, stoga je važno unaprijed se uvjeriti da ulažete u uređaj koji će trajati i omogućiti vam gledanje kvalitetnog sadržaja.

Zašto je rezolucija TV ekrana važna?

Jedna od najvažnijih stvari koju treba uzeti u obzir pri kupnji televizora je njegova rezolucija. Rezolucija se odnosi na to koliko piksela ekran ima. U osnovi, što je veća rezolucija, to ćete moći vidjeti više detalja. Rezolucija TV ekrana je važna ako želite povećati jasnoću slike. Zaslon veće rezolucije općenito će biti oštriji i jasniji. Međutim, rezolucija nije najvažnija značajka televizora. Kvaliteta slike je kombinacija rezolucije, kontrasta, svjetline, kutova gledanja, razine crne boje, točnosti boja, svjetlosnog toka, brzine osvježavanja i vremena odziva. Ako ste raspoloženi samo za najbolje i želite samo najbolje od najboljeg, 8K je trenutno najviša dostupna rezolucija. Iako je 8K rezolucija trenutačno najbolja, još uvijek nema hitne potrebe za 8K zaslonom jer trenutačno nema puno 8K sadržaja na tržištu i vjerojatno će proći dosta godina prije nego što se to promijeni. Stoga je i 4K dovoljno visoka rezolucija za kvalitetnu sliku. Ali kvaliteta samog televizora važnija je od same rezolucije. Mnogi se ljudi ovih dana odlučuju za 4K televizore zbog streaming usluga poput Netflixa. Ako iz istog razloga razmišljate o višoj rezoluciji, zapamtite da sadržaj mora biti u 4K da bi se isplatilo.

Pametni televizori

Kao i telefoni, i televizori su postali pametni. Većina televizora koji su danas dostupni na tržištu imaju ugrađeni Wi-Fi za povezivanje sa streaming uslugama kao što je Netflix, preuzimanje filmova na zahtjev, igranje igara ili čak objavljivanje na društvenim mrežama. Najnoviji modeli čak mogu pretraživati ​​sadržaje sa streaming usluga i programa uživo. Iako većina pametnih televizora uključuje najpopularnije usluge kao što su Android TV, Netflix i HBO Max, pobrinite se da televizor koji želite kupiti ima značajke koje tražite. Međutim, nisu svi pametni televizori jednaki. Mnoge jeftine robne marke nude vam funkcionalnost pametnog televizora bez navođenja stvarne platforme koju koriste. U tim slučajevima očekujte da ćete naići na ograničenja. Pametne platforme trećih strana često pate od ozbiljno ograničenog izbora aplikacija, slabe izvedbe i sigurnosnih rupa. Čak ni akcija s niskim cijenama i najjeftiniji modeli ne bi vas smjeli odgovoriti od kvalitetnih televizora. Zato se velika većina korisnika odlučuje za provjerene brendove televizora kao što su Samsung, Hisense, Philips, LG, Sony, Grundig, Hitachi i Akai.

Koji je najlakši način da nabavite novi televizor?

Extreme Digital nastoji neprestano proširivati ​​svoju ponudu i poboljšavati korisničko iskustvo kako bi vaše iskustvo kupnje na internetu učinili još ugodnijim. Jednostavna i brza kupnja s dostupnim informacijama i širokim asortimanom zasigurno će vas uvjeriti da odaberete Extreme Digital pri kupnji sljedećeg televizora.