Traženi tekst: karcher (117 Proizvod)

Ukupno 117
Uredi

Rezultati: 117

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Aspico, Karcher, Nedis

Dobar usisavač – čisti stan

Održavanje čistoće jednog stana ne može se ni zamisliti bez dobrog usisavača ili stroja za čišćenje. Važno je ustanoviti u stvari što želimo, odnosno pojam "dobrog" usisavača zavisi od okolnosti, gdje ga želimo koristiti.

Izrada usisavača

Prva osobina na prvi pogled usisavača je njegov vanjski izgled, forma. Može  biti klasični model i uspravni. Kod odabira je važan faktor, imamo li dovoljno mjesta za skladištenje. Uspravni oblik je komotniji, bez sagibanja se koristi, a drugi ima veći pogon, ne zauzima puno mjesta.

Usisavač ili stroj za čišćenje

Stroj za čišćenje je dobar odabir: prednost – radi pod visokim naponom. Čišćenje sa vrućom vodom, ili sa sredstvom za čišćenje sa dobrim rezultatom. Zaostatak: veći je od usisavača, teško prenosiv.

Kakav pod, takva glava za usisavanje

Svakako je vrijedno uskladiti pod sa usisavačem: za tvrdi pod odgovara mekani sa četkom. Za tepih predlažemo pokretni zglob. Na uskim mjestima je idealan nastavak sa većim usisnim otvorom. Ako ne želimo se zamarati sa mijenjanjem nastavka, kombinirani inteligentni modeli sami se prilagođavaju površini i automatski koriste što je potrebno za savršen rezultat.

Sa vrećicom ili bez

Važan je faktor, da li usisavač radi sa vrećicom ili bez. Mnogima je usisavač bez vrećice bolji, no često zaboravljaju da postoji filter koji isto je potrebno čistiti kao i vrećicu.

U ponudi Extreme Digitala sigurno ćeš pronaći odgovarajući model usisavača: klasičan, stroj za čišćenje, sa vrećicom, ili bez, a može i robot usisavač .