Pažnja!

Obaviještavamo Vas da će 16.10.2023. godine od 0 sati Extreme Digital Zrt. prekinuti svoje aktivnosti online trgovine na svojoj edigital.hr stranici. Nakon toga neće biti moguće izvršiti narudžbu na našoj web stranici, međutim, svoje račune ćete moći preuzeti prijavom na Vaš profil do 15.11.2023. Naša služba za korisnike bit će dostupna i nakon ovih datuma na uobičajenoj adresi e-pošte: [email protected]

Šivaće mašine i glačala (316)

Ukupno 316
Uredi

Rezultati: 316

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Adler, Ariete, Beper, Bomann, Camry, Casa plastor, Casa si, Casabriko, Clatronic, Domo, Electrolux, Esperanza, Eta, Fg, G3 ferrari, Gallet, Gimi, Girmi, Gorenje, Hausmeister, Heinner, Home, Hoover, Lamart, Leifheit, Mesko, Metaltex, Momert, Mpm, Nedis, Philips, Rayen, Rowenta, Russell hobbs, Scarlett, Sencor, Singer, Tefal, Ufesa, Vanora home, Veritas, Vileda, Zelmer

Dobro glačalo = gušt u glačanju

Glačanje je većini žena visoko na listi najomraženijih kućanskih poslova, prava noćna mora. Ne zna se točno zašto, no godinama se ustežemo od glačanja. Mnogi ne znaju da sa jednim dobrim odabirom glačala sve te stare reflexe možemo totalno zaboraviti čak i jednostavno uživati.

Vrste glačala

Prije nabave prije svega moramo ustanoviti kakav uređaj nam je potreban. Postoji tri vrste: strojevi za glačanje, parne stanice i ručna glačala.

Strojevi za glačanje smatraju se industrijskim uređajima, koji se koriste u čistionicama i krojačnicama. Garantiraju najučinkovitiji rezultat, odnosno sposobni su za glačanje velike količine,  ali skupi su, tako se ne predlažu za mala kućanstva. Ako netko ipak može sebi dozvoliti, uštedjeti će puno vremena i energije što nije za odbaciti. Parne stanice pod velikim pritiskom  stvorenu paru dostavljaju u stroj za glačanje. Naravno da su učinkovitiji od manjih ručnih glačala. ali zauzimaju puno više mjesta. Najrasprostranjena vrsta glačala je ručno glačalo, koje može biti na paru, bez pare i za putovanje. Najpraktičnije je na paru, pošto možemo ga koristiti i vertikalno. Glačalo za putovanje je praktično, a ima prednost što lako se posloži i nosi.  Obična ručna glačala se koriste jednostavno, a pošto i njihova cijena je prihvatljiva jako su traženi.

Sigurnost na prvom mjestu

Glačalo radi sa velikom parom, zbog toga kod odabira prije svega je najvažnija sigurnost. Tu mislimo na svoju sigurnost, kao i na svoju okolinu, kao i na rublja i samog glačala. Jedan uređaj može imati više sigurnosnih funkcija: takav je zadnji dio glačala sa gumenom prevlakom, automatsko isključivanje i glazura glačala za dugoročnu uporabu.

Glačajte komotno!

Pošto se radi o jednom ni malo popularnom poslu, što  može samo velika komocija uljepšati, da bude što privlačnije za kućanstva. Odgovarajuća težina glačala, odnosno dizajn, ergonometna ručka omogućuju jednostavniju i bržu uporabu. Forma i dizajn ručke je svakom po ukusu drugačiji. Što se težine glačala tiče, srednja kategorija je idealna. Lakše je rukovati sa laganim uređajem,  no istodobno zahtijeva više snage, a sa težim glačalom je situacija obrnuta. Idealno je nabaviti glačalo srednje težine, koje se lako drži i miče. Dugi kabel je odgovoran za potpunu komociju. Kabel od 1,5-2 m već omogućuje glačanje makar ispred televizora.

Učinkovitost glačanja

Slijdeće gledište je učinkovitost. Što ćemo sa glačalom koje je udobno i sigurno, ali ne obavlja svoj posao kako treba, ne glača lijepo. Za bezprijekoran rezultat preporučuje se odabir uređaja sa većim učinkom. Za učinkovitost služi i intenzivno ispuštavanje pare, glatka površina i uski vrh glačala omogućuje dostižnost do teško dostupnih mjesta. 

U ponudi Extreme Digitala lako ćeš pronaći idealno glačalo za svoje kućanstvo. Pronađi i kupi svoj   odgovarajući uređaj, pa zaboravi na poteškoće kućnih poslova!