Aparat za mljevenje voća

Rezultati: 71

Sokovnik  -  Otkri ponovno povrće i voće

Voće stavljeno u sokovnik je sigurno 100% zdravlje:  ako jednom probaš svoj svježe pripremljeni sok od narandže ili od mrkve, više nećeš  tražiti sokove na policama dućana. Okusi prirode su neodoljivi i nepobjedivi! Pomoću sokovnika zdravi napitak, pun vitamina za obitelj nije više san, bilo kada samo stavite omiljeno voće ili povrće u aparat i brzo je gotov. Ne morate vrijeme gubiti sa sjeckanjem voća i povrća, aparat će brzo obaviti vaš posao.

Slatki napitak od mrkve ili od cikle? Za djecu je idealno piće, koje će rado popiti i uživati u bogatim okusima svježeg voća i povrća. Koliko brzo je gotov napitak? Kakvo voće možete staviti u aparat? Na što trebate paziti pri kupnji? Lako se čisti, možete ga staviti i u mašinu za pranje suđa.

Extreme Digital vam nudi lijepe i korisne aparate, pomoću njih možete ostvariti zdraviji način prehrane, pun vitamina.

Svi ga vole – ali zašto?

Punjenje sokovnika kroz otvor sa par komada naranče, jabuke i ananasa za jedan sok traje samo par sekundi. Mrkva se ubacuje cijela bez guranja, čak ako je i pedalj dugačka sokovnik ju sam povuče i niti desetak sekundi kasnije izlazi kao praktički suh otpad na jednu stranu i teče kao superslatki superzdravi sok od mrkve na drugu stranu. Kabasto zelenje kao špinat ili salata ubacuje se u svežnjevima, a za litru zelenog soka nije za vjerovati koliko malo ima otpada... tek par žličica.  Lakoća cijeđenja soka sa novim sokovnikom je dosad neviđena, koji znamo sve tajne cijeđenja isporučujući na vaša vrata najbolje svjetske modele sokovnika za hladno prešanje još od 2009... svakodnevno smo nanovo oduševljani lakoćom izrade soka u našem novom sokovniku, perjanici naše ponude uređaja.

Centrifuga za voće i povrće ima stila

Obožavate uzbudljive okuse? Napravite za doručak napitak pun zdravih voća ili povrća da bi bili svježi do kraja dana! Doručak poboljšava ukupno zdravlje, jača imunitet, pomaže u gubitku suvišnih kilograma, djeluje kao prevencija od dijabetesa, a čak i smanjuje mogućnosti trovanja tvarima iz okoline, pokazuju znanstvene studije. Sokovnik omogućuje vam da brzo i jednostavno pripremite svježi prirodni sok za vaše goste. Razveselite vaše vjerne prijatelje s dnevnom dozom svježih vitamina. Investicija se isplati vrlo brzo, jer se od 1 kilogram voća ili povrća pripremi oko 7 dcl soka. Novi, patentirani sustav za miješanje i cijeđenje pojednostavljuje pripremu svježih sokova, jer nije potrebno potiskivanje voća. Aparat je izuzetno lijepe vanjštine, finog oblika pa može biti ukras vaše kuhinje. Koristite ga svaki dan sa zadovoljstvom!

Sok od povrća za svaki dan

Sokovnik ne služi samo onima koji vole prirodne slatke okuse, nego i onima koji vole sokova i od povrća. Možete dobiti više hranjivih tvari u sirovom obliku. Ako koristitie sokovnik svaki dan izaberite model sa jakim motorom i možete svaki dan novi recept isprobati.

Nemoj baciti gusto voće!

Uređaj stvarno dobro iscijedi voće, samo tekućinu pusti u spremnik. A što da bude sa gustom smijesom voća? Nipošto ne smije se baciti! Možete sami napraviti sada tako popularan smoothi sa miješanjem soka. Rostfraj soskovnici su garancija za dugi i bezprijekorni rad!

Cijena sokovnika: kavliteta i u vašem domu

Cijena sokovnika pokazuje koliko ste savjesni potrošači. Nemojte samo sanjariti o finim i zdravim napitcima punim vitamina, pripremite si za doručak nešto posebno, fini napitak od finih voća da bi vaš dan bio stvarno energičan i uspješan. Štedite: za iste napitke po restoranima i kafićima bi platili debelo! Na taj način možete izdatke minimalizirati, a opet uživati u zdravim voćnim sokovima, naročito ako ih svakodnevno uzimate.