iPhone (35)

Ukupno 35
Uredi

Rezultati: 35

Najpopularniji proizvodi

Zašto je iPhone tako popularan?

Svake jeseni Apple izdaje novi iPhone i brojni zaljubljenici u Apple proizvode hrle kako bi što prije došli do novog modela iPhonea. Svejedno, mnogi korisnici se zbog cijene i kvalitete starijih modela odlučuju za modele iPhonea koji možda i nisu najnoviji. Apple svake godine nastavlja s prodajom nekoliko starijih modela koji su i dalje iznimno dobri, a moguće ih je nabaviti po nešto povoljnijim cijenama. Važno je napomenuti da je važno nabaviti iPhone koji najbolje odgovara načinu na koji koristite svoj telefon umjesto da samo odaberete model iPhonea zbog njegove cijene. Svatko ima malo drugačije kriterije kada govorimo o izboru iPhonea i oni se razlikuju od kriterija koje imamo kada biramo novi iPad ili prijenosno računalo. To je djelomično slučaj zbog činjenice da je iPhone tako osobni uređaj. Naime, najčešće ga nosimo sa sobom i koristimo tijekom cijelog dana. Ali iPhone je više od običnog telefona. Radi se o džepnom računalu s naprednom kamerom, a za mnoge ljude je to glavni način za bilježenje uspomena.

Što nose ovogodišnji novi iPhone modeli?

Trenutna linija iPhonea uključuje pet različitih modela. Dva od tih pet modela su dostupna u različitim veličinama, a tu je i skoro beskonačan odabir boja i veličine prostora za pohranu. Svake godine Apple oglašava najnoviji iPhone kao najbolji, najbrži i najljepši iPhone ikad. Naravno, nisu u krivu jer svaki novi model donosi svježa poboljšanja u odnosu na svoje prethodnike, a mnogim su korisnicima baš nove i svježe karakteristike najvažniji kriterij odabira. Ovogodišnji modeli iPhone 14 i iPhone 14 Pro nude izvrsna poboljšanja kamere i trajanja baterije, a modeli iPhone 14 Pro imaju OLED zaslone s ProMotion sustavom koji mijenja brzinu osvježavanja. Glavna razlika među ovogodišnjim modelima je ta da samo iPhone 14 Pro ima i treću kameru. Ako ste strastveni fotograf, morate znati neke važne detalje. Naime, iPhone 14 Pro sada ima glavnu kameru od 48 mega piksela što je četiri puta više od 12 mega piksela koliko ima iPhone 6s. Takvo poboljšanje vam omogućava impresivnu razinu detalja. Neke od drugih zanimljivih karakteristika su i SOS u hitnim slučajevima putem satelita tako da možete kontaktirati hitne službe čak i ako ste izvan mreže, te detekciju sudara koja upozorava hitne službe ako ste se slučajno našli u prometnoj nesreći.

Koji iPhone odabrati?

Ukoliko ste strastveni obožavatelj Apple proizvoda ili nezaustavljivi fotograf te imate dovoljno veliki budžet, sigurno ćete uživati u svježim iPhone 14 modelima. Ako se pak uvrštavate među prosječne korisnike pametnih telefona, sigurno će vam odgovarati neki od starijih modela kao što su iPhone 12 i iPhone 13. Iako je nešto stariji model, iPhone 12 i dalje dolazi s puno karakteristika zbog kojih ga se isplati nabaviti. Opremljen je sustavom s dvije kamere s noćnim načinom rada, 5G vezom i još najmanje tri godine softverske podrške od Applea, što ga čini savršeno održivom opcijom čak i 2022. godine. iPhone 12 je odličan za svakoga tko želi pristupačan 5G iPhone. Budući da je malo stariji model, dostupan je po mnogo povoljnijoj cijeni od novijih modela. Oduševit će vas i iPhone 13 mini. Naime, radi se o najmanjem iPhoneu koji je još uvijek dostupan i savršen je za ljude koji s čežnjom razmišljaju o danima kad su vladali manji pametni telefoni koje je bilo mnogo lakše nositi sa sobom. Još uvijek je iznimno aktualan u smislu hardverske i softverske podrške, tako da dobivate brzi telefon izvrsnih performansi u manjem i osjetno jeftinijem ruhu.