Slušalice (1331)

Ukupno 1331
Uredi

Rezultati: 1331

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: 1more, Acme, Aiwa, Amazfit, Apple, Asus, Audiofly, Audio-opus, Awei, Bang and olufsen, Baseus, Beats, Belkin, Beyerdynamic, Blackberry, Blackbird, Blautel, Blitzwolf, Bose, Brainwavz, Buxton, Canyon, Cellect, Cg mobile, Choetech, Comply, Corsair, Devia, Edifier, Energy sistem, Equip, Esperanza, Etymotic, Fiio, Gembird, Genesis, Ggmm, Gigapack, Gogen, Grixx, Hama, Happy plugs, Havit, Haylou, Hifiman, Hoco, Honor, Huawei, Hyperx, Ibasso, Itech, Jabra, Jam, Jbl, Jlab, Joyroom, Jvc, Lamax, Lenco, Lenovo, Lg, Logitech, Lypertek, Magnat lzr, Marley coffee, Maxell, Media-tech, Mee audio, Meze, Microsoft, Motorola, Mpow, Muzix, Nedis, Niceboy, Nillkin, Noxo, Oneodio, Oneplus, Oppo, Oriveti, Otl, Panasonic, Philips, Pioneer, Platinet, A plus, Promate, Qcy, Qialino, Qkz, Rampage, Razer, Realme, Remax, Sabbat, Sal, Samsung, Sandberg, Savio, Sbox, Sencor, Sennheiser, Sgp, Sharkoon, Shokz, Silverline, Skullcandy, Snopy, Somic, Sony, Soundmagic, Spacer, Swissten, Tannoy, Tdk, Technics, Tellur, Tesoro, Thomson, Ticwatch, Trevi, Tronsmart, Trust, Tucano, Uiisii, Ultrasone, Usams, Vieta pro, Wiwu, Xblitz, Xiaomi, Yenkee, Zman

Slušalice za uživanje u glazbi

Slušalice su postale mnogo više od pomagala za slušanje glazbe. Danas su slušalice poseban uređaj kojem se pridaje isto toliko pozornosti kao i pametnim telefonima, satovima, računalima i drugim uređajima. Slušalice su dostupne u različitim oblicima i veličinama, a mogu se razlikovati i u načinu na koji se povezuju s ostalim uređajima. Tako se možete odlučiti za naglavne slušalice, in-ear slušalice, bežične slušalice, slušalice za trening i za trčanje, slušalice s noise cancelling funkcijom i još mnoge druge. Sjajne slušalice mogu vam promijeniti život, bilo da prigušuju buku vaše vožnje na posao ili buke susjeda. A možda jednostavno želite pristojan par slušalica za slušanje glazbe ili telefoniranje. Brojni poznati proizvođači elektroničkih uređaja u svojoj ponudi imaju i različite modele slušalica tako da ćete bez većih problema pronaći brojne modele slušalica omiljenih proizvođača kao što su JBL, Samsung, Apple, Sony, Philips i drugi. Također možete nabaviti i slušalice za svoj pametni telefon kao što su iPhone 11, Samsung a53, iPhone 13 i drugi.

Naglavne slušalice

Naglavne slušalice su jedan od najčešćih modela slušalica koji možete pronaći. Iako bežične slušalice postaju sve popularnije, većina nas i dalje u glavi ima sliku naglavnih slušalica kad god netko kaže riječ "slušalice". Naglavne slušalice su jedan od najlakših načina za reproduciranje zvuka jer lakše mogu reproducirati točan zvuk u cijelom frekvencijskom spektru, od basa do visokih tonova. Također, naglavne slušalice učinkovitije stvaraju realističniji osjećaj slušnog prostora od onih koje se stavljaju u uho. Naime, način na koji jastučići za uši leže oko cijelog uha znači da zvučni valovi pogađaju naše uši i koriste njihovu anatomiju za usmjeravanje zvučnih valova do ušnog kanala. To je slično načinu na koji redovito prenosimo zvuk u naš mozak na obradu. Još jedna prednost naglavnih slušalica se skriva u tome što su mnogo udobnije za nošenje te njihova baterija traje duže nego baterija in-ear slušalica ili slušalica koje se postavljaju direktno u uho. Njihov oblik je napravljen tako da ravnomjerno raspoređuje njihovu vlastitu težinu oko uha i preko trake za glavu.

Bežične in-ear slušalice

Bežične in-ear slušalice koje se postavljaju direktno u uho su iznimno jednostavne za korištenje i nošenje sa sobom. Možete ih gurnuti u džep bez razmišljanja ili ih ubaciti u torbicu i nastaviti svoj dan. Kod in-ear slušalica je zvučna izolacija relativno dobra za razliku od naglavnih slušalica. Naime, nastavci za uši od silikona ili memorijske pjene stvaraju uvjete koji blokiraju pozadinsku buku, a kada ih pravilno namjestite, mogu biti gotovo jednako učinkovite kao neke slušalice s Noise Cancelling funkcijom. Razvoj bežičnih in-ear slušalica označava i početak mijenjanja naše percepcije slušalica. Naime, razvojem bežičnih in-ear slušalica mnogi od nas slušalice sve više percipiraju kao produžetak naših pametnih telefona.

Jesu li dobre slušalice skupe?

Kao i svi ostali elektronički uređaji, i slušalice su dostupne u veoma širokoj paleti ponude i cijena. Tako da na slušalice možete potrošiti veoma mnogo, ali i veoma malo novaca. To ovisi o vašim željama i potrebama te o veličini vašega budžeta za kupnju slušalica. Kada govorimo o cijenama slušalica svejedno u velikoj većini slučajeva vrijedi pravilo da je dobar par slušalica moguće pronaći bez obzira na veličinu budžeta. Isto vrijedi i za ponudu slušalica Extreme Digital gdje vas čekaju različite slušalice priznatih proizvođača koje su prikladne za različite želje i potrebe.