E-book čitač (21)

Ukupno 21
Uredi

Rezultati: 21

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Alcor, Amazon, Koobe, Navon, Onyx, Pocketbook

E-book čitač za ljubitelje čitanja

U današnjem digitaliziranom svijetu gotovo sve se može pronaći u virtualnom obliku. Nisu iznimke ni knjige. Postoji mnogo knjiga u e-knjižnicama, Extreme Digital nudi širok raspon e-book čitača

Odabir odgovarajućeg zaslona
Kod kupovine E-book čitača važno je izabrati odgovarajuću veličinu zaslona. Od 5 inča do 9,7, imamo široku ponudu. Što je veći zaslon, to je bolja čitljivost. Važno je i rezolucija zaslona, što je veća rezolucija kvaliteta se poveća.

Memorija
Važna značajka e-book čitača je da koliko memorije ima. Od memorije ovisi broj knjiga koliko možete imati na uređaju. Naravno sa više memorijom možete imati više e-knjigu. Ako raspoloživi prostor za pohranu još uvijek nije dovoljan za Vašu zbirku, možete proširiti kapacitet vanjskom memorijom kao što je microSD kartica.

Podržavanje formata
Potrebno je znati da e-book čitač koje formate dokumenata podržava. Većina knjiga je dostupna u PDF formatu, tako gotovo svaki e-book čitač podržava PDF. Dobro je ako se otvore DOC datoteke, tako da ne možemo samo čitati naše omiljene romane, ali možemo i čitati Wordove dokumente. Kako bi se izbjeglo izostavljanje važnih elemenata, kao što proučavanje stručnih knjiga, XLS kompatibilan e-book čitač prikazuje i tablice. Postoje čitači koji podržavaju JPG ili GIF datoteke, tako da slike i filmovi mogu poboljšati naše čitanje.

Proizvođači itipovi
Tržište e-book čitača nije zasićeno kao na primjer tržište mobitela. Međutim, svaka tvrtka koristi različite modele. Različite veličine i značajke omogućuju vam odabir prilikom kupnje e-book čitača. Postoji široka ponuda e-book čitača u ponudi Extreme Digitala.