Pisač, 3D ispis (781)

Ukupno 781
Uredi

Rezultati: 781

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Black point, Brother, Camelleon, Canon, Colorway, Epson, Fujifilm, Hp, Kyocera, Mmc, Samsung, Sharp, Tender, Victoria, Xerox, Zafir premium

 

Odabir pravog pisača

Za dom ili ured, slike u boji ili običan tekst - vrijedi ulagati u dobar pisač? Ali što je dobar pisač? To se naravno zavisi po potrebi. Sljedeća upute pomažu u pravilnom izboru.

Vrste pisača i uporabe
Prije svega, morate odlučiti koju vrstu pisača želite kupiti. Morate znati za što želite pisač. U osnovi razlikujemo tri tipa: matrični pisači, tintni pisači i laserski pisači. Matrični pisač se uglavnom koristi za ispis računa, bučan je, ali je jeftin. Tintni pisači tiho rade svoj posao, mogu ispisivati i u boji. Laserski pisači, za razliku od prethodnih, rade s bojom u prahu kako bi pružili bolji rezultat.

Ispis u boji ili u crno-bijelo?
Bitno je odlučiti koji pisač je potreban, ispis u crno -bijelo ili u boji. Često se smatra daa pisač u boji nudi više mogućnosti, ali takav uređaj je puno skuplji, a ako se ispisuje jednom godišnje, to se ne isplati. Ako većinom printate puno teksta izaberite pisač u crno-bijelom, a ako želite ispisivati slike i grafiku u boji potražite pisač u boji.

Očekivano trajanje
Sljedeći aspekt koji može odrediti naš izbor jest koliko se stroj koristi. Ako često ispisujemo mnogo, onda morate tražiti pisač koji može podnijeti opterećenje. U pogledu troška papira, laserski pisač je najprikladniji. Također kada rjeđe koristite uređaj, u tintni pisač može se tinta lako osušiti, ili još gore sa glavom za ispis zajedno.

Dodatne funkcije, višenamjenski uređaji
Osim jednostavnog ispisa, proizvođači mogu ponuditi različite funkcije svojim uređajima. To može biti funkcija skenera, bluetooth-a ili faksa. Ako tražite pisač za uredsku, poslovnu uporabu onda može biti važna funkcija i fax. Izaberite višenamjenski pisač. Postoji višenamjenski laserski pisač i tintni pisač. I postoje dodatne funkcije kao što su skeniranje ili kopiranje.

Cijene pisača
Posljednje, ali ne manje važno, to je financijska pitanja. Cijene pisača mogu se znatno razlikovati. Skuplji uređaji u principu obećavaju više, ali njihovi troškovi mogu se kasnije oporaviti. Kod jeftinijih uređaja, postoji rizik da je toner znatno skupklji, tako i održavanje. 

U Extreme Digital možete birati između širokog ponuda uređaja: od wifi pisača do laserskog pisača u boji. Pisače različite cijene, vrste i funkcije čekaju da budu na usluzi.