Pažnja!

Obaviještavamo Vas da će 16.10.2023. godine od 0 sati Extreme Digital Zrt. prekinuti svoje aktivnosti online trgovine na svojoj edigital.hr stranici. Nakon toga neće biti moguće izvršiti narudžbu na našoj web stranici, međutim, svoje račune ćete moći preuzeti prijavom na Vaš profil do 15.11.2023. Naša služba za korisnike bit će dostupna i nakon ovih datuma na uobičajenoj adresi e-pošte: [email protected]

Pametni sat (225)

Ukupno 225
Uredi

Rezultati: 225

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: 70mai, Acme, Aiwa, Amazfit, Apple, Blackview, Canyon, Colmi, Denver, Fitbit, Garett, Garett electronics, Garmin, Haylou, Huawei, Imilab, Imoo, Media-tech, Mobvoi, Myki, Noerden, Poco, Samsung, Ticwatch, Vivamax, Withings, Xiaomi, Xplora

Pametni sat je slijedeća generacija

Razvijanjem tehnike iz dan u dan javljaju se na tržištu različite sprave. Prije nekoliko godina smatralo se čudom ako je netko imao mobilni telefon na dodir, a danas skoro ni ne sretnemo čovjeka koji ne bi imao pametnog telefona. Mada pametni satovi još nisu toliko rasprostranjeni, ipak polako se pojavljuju novi visokorazvijeni modeli. Zašto kupiti pametni sat? Čemu služi? Koji tip izabrati? Slijedeće smjernice će vam odgovoriti na ta pitanja.

Čemu služi pametni sat?
Pametni sat je informatizirani ručni sat čije mogućnosti nadilaze uobičajeno mjerenje vremena i služi nam za dopunjavanje pametnog telefona. Pomoću čega možemo pogledati naše obavijesti bez uporabe mobilnog telefona. Ova je osnovna funkcija. Osim toga raspolaže sa hrpom korisnih osobina, koji nam mogu svakodnevnice u velikoj mjeri olakšati. Najrazvijeni pametni satovi nas ne samo obaviještavaju, već i predoče naše obavijesti. Recimo ako nam stiže e-mail možemo ga odmah vidjeti na zaslonu sata i pročitati. Pored toga možemo primati pozive, odnosno slušati muziku, a fitnes adaptacija nam pomaže vježbanje, da budemo u formi.

Kompatibilnost
Pri kupnji pametnog sata najvažnije je kontrolirati kompatibilnost sa mobitelom. Mada proizvođači stalno nadopunjuju izbor mobitela, postoje uređaji koji su kompatibilni samo sa svojom markom.

Posebne funkcije 
U gore navedenim funkcijama ne raspolažu svi pametni satovi.  Upravo zbog toga je važno odrediti funkciju, uporabu pametnog sata, i na osnovu toga ga kupiti. Ako recimo dnevno primamo više poziva, neizbježno je nabaviti sa mikrofonom i zvučnikom. Takav je odličan i za slušanje muzike. Za sportske aktivnosti postoje kombinacije sa brojačem koraka (pedometar) i sa senzorom otkucaja srca. Za extremne uvjete postoje otporne na vodu, prašinu i na udarce. Isto postoje uređaji za SIM kartice, čak rade i bez sinkrona. Kompatibilnost sa bluetooth slušalicom omogućuje diskretnu uporabu telefoniranja.

Operativni sustav
Znanja smart watch-a ovisi od operativnog sustava. Svaka platforma je instalirana sa različitim aplikacijama, pa ako znate koju podržava Android ili na priimjer Pebble, možete zaključiti kakav uređaj je.

Pametni sat kao nakit
Makar pametni sat ima niz funkcija, ipak ne smijemo zaboraviti da se radi o satu koji je u biti jedan nakit. Tu ne smijemo zaobići ni temu dizajna. Pametni satovi su puno veći od običnih, ali i ovi mogu biti stvarno ugodnog dizajna.

Radno vrijeme akumulatora
Važno je znati koliko dugo ćemo sat koristiti. To je bitno zbog radnog vremena akumulatora. Zbog veličine, manjeg formata uporaba većeg akumulatora nije moguće, prema tome jedan uređaj maximalno 3 dana može raditi. Ako se radi o intenzivnoj uporabi, onda radno vrijeme se smanjuje na jedan dan. Neugodno je kada čovjek svaki dan mora svoj sat staviti na punjač. Da bi izbjegli taj problem, prije aktivne uporabe predlažemo izabrati sat sa malo većim i jačim akumulatorom, ili ne toliko pametnog sata sa baterijom, koji je sposoban raditi po mjesecima.
Extreme Digital vam nudi široki krug pametnih telefona. Izaberite si jedan, pojednostavite  svoj život, i međuvremenu pratite trendove u dizajnu.