Video kamere (92)

Ukupno 92
Uredi

Rezultati: 92

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Acme, Blackmagic design, Boly guard, Dji, Easypix, Evolveo, Gopro, Hama, Insta360, Lamax, Midland, Mio, Navitel, Nedis, Niceboy, Panasonic, Pioneer, Rollei, Sencor, Sjcam, Sony, Truecam, Uovision, Xblitz, Xiaomi

 

Video kamera za uspomene i kreativnost

Želite snimiti velike trenutke svog života? Želite li spremiti lijepe slike i doživljaje koje se događaju na odmoru? Razmišljate li napraviti film sami? Extreme digital Vam nudi rješenje za sve vaše ciljeve i ideje.

Video kamera za hobi ili za profesionalni video

Prije nego što izgubite među stručnim izrazama i opisima video kamere, odredite sebi točnu svrhu kupnja video kamere. Nije sve jedno, dali želite jednu standardnu kompaktnu kameru koja služi za opće snimke ili poluprofesionalna ili profesionalna kamera za snimanje filmova. Između njih, postoje ogromne razlike i u cijeni i u funkcionalnosti.

Postoje mnoge alternative između dvije gore navedene opcije. U kategoriji su: webkamere, auto kamere, skrivene kamere, nadzorne kamere, sport i akcijske kamere. Ove uređaje dakle koriste u mnogim područjama.

Najvažnije značajke video kamere

Nakon što odlučite za koju svrhu želite kupiti video kameru, morate se upoznati s značajkama tih uređaja. Koji uređaj što možete učiniti? U kojem se formatu snima, kolika je kut gledanja, kvaliteta zapisa i zvuka, dali se radi noći ... dakle kakva su svojstva.

Objektiv - oči video kamere

Prvo morate upoznati karakteristike objektiva, jer najveću ulogu ima u kvalitetu snimanja. Svjetlost, temperatura boje, žarišnu duljinu i još mnoga važna svojstva određuju sam objektiv.

Veličina i rezolucija

Rezolucija je bitna, zbog više razloga. S jedne strane određuje detlje, kvalitetu snimka, a sa druge strane utječe na veličinu. Zbog toga slika sa većem rezolucijom dalje lijepšu i kvalitetniju sliku, ali obrada zahtijeva i jaču konfiguraciju.

Ugrađeni i vanjski mikrofoni za savršenu kvalitetu zvuka

Budući da video kamera ne snima samo slike nego i zvuk, zato zvučni sustav mora biti adekvatna. Iz ugrađenih mikrofona odabirete sa filterom za buku, ali za profesionalne rezultate, dobro je spojiti vanjski mikrofon na uređaj.

Nekoliko lux-a

Za profesionalne kamere važna je značaljka jačina svijetlosti. Jeftinije kamere daju dobru sliku samo u prirodnom svjetlu, u sumraku ili u umjetničkom osvijetljenju daju tamniji snimak. Ovi problemi mogu lako ukloniti sa objektivom sa većem svijetlosti ili sa lux postavkama. Za savršeni rezultat možete koristiti i reflektor.

Pravi optički zoom

Mnogi proizvođači pokušavaju uhvatiti kupca sa beskonačnim brojem zoomiranja, ali tu ne bi trebali pogriješiti! Vrijednost zoomiranja određuje koliko se možete približiti određenoj stavci. To može biti korisno sve dok govorimo o optičkom zoomiranju. Digitalni zoom povećava sovtverski ali smanji kvalitetu slika.

Dodaci i priključci

Korisna dodatna značajke su kao stabilizator slika, koja eliminira trešenje zbog rukovanja, veliki CMOS senzor, izravni video editiranje, noćna snimanja ili 3D snimanja. Osim toga, dobro je ako video kamera ima odgovarajuće priključke za povezivanje s televizorom, računalom, ulazom mikrofona ili slušalica.