Mikrovalne pećnice (201)

Ukupno 201
Uredi

Rezultati: 201

Najpopularniji proizvodi

U toj kategoriji dostupni su slijedeći brandovi: Aeg, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Caso, Domo, Ecg, Electrolux, Fram, G3 ferrari, Girmi, Gorenje, Hauser, Heinner, Kalorik, Lg, Mpm, Neff, Orion, Panasonic, Samsung, Sencor, Severin, Sharp, Somogyi, Teka, Tesla, Whirlpool

Mikrovalna pećnica sa različitim funkcijama

Mikrovalna pećnica je naš najkorisniji pomagač u kuhinji: za par minuta je gotov ručak, čaj ili kava,  a smrznuta hrana za čas je za uporabu. Nije sporno, mikrovalna pećnica je potrebna svakom kućanstvu: može samostalna, ugrađena, multifunkcionalna, sa grilom, ili tradicionalna, bitno je da nam bude pri ruci u prilikama kada ne želimo stražariti pored peći, ali bi nešto pojeli na brzu ruku. Ali koja je najbolja mikrovalna pećnica, a osim cijene što sve moramo uzeti u obzir pri kupnji? U tome ćemo vam pomoći.

Ugradbena mikrovalna pećnica
Ako smo u obnovi stana, ili razmišljamo o kupovini stana, kod planiranja kuhinje i kuhinjskog namještaja vrijedno je razmisliti o mogućnostima ugradnje mašine za pranje suđa i hladnjaka, ili  mikrovalne pećnice. Ovi strojevi osim što nam pomažu sačuvati kompletnost i dizajn kuhinje, na taj način zauzimaju puno manje mjesta. Mikrovalnu pećnicu možemo ugraditi u kuhinjski orman, recimo iznad masine za pranje suđa.

Samostalna mikrovalna pećnica 
Ako već nema mjesta ili mogućnosti za ugradnju mikrovalne pećnice, ili trebamo za gotovu kuhinju, tada je i samostalna pećnica idealna. Jedna inox pećnica isto može elegantno dopuniti kuhinjski  dizajn. Ako smo za tradicionalna rješenja, izaberimo bijelu boju. Osim bijele i sive boje danas već  sve strojeve nam nude u svim bojama, a u formi također ima odabira osim pravokutnih, recimo za kut.

Veličina mikrovalne pećnice
Najmanja pećnica je od 14 litara: u koju stane i jedna veća ambalaža, tako nema potrebe uzeti veću. Postoje i od 17.34 litara, kao i sa vratima otvaranjem na desno, na lijevo ili prema dolje.

Različite funkcije
Pri kupnji mikrovalne pećnice vrijedno je razmisliti o svrhi uporabe: osim ugrijavanja treba li nam za nešto drugo, da ne bi platili za neke nepotrebne funkcije. Ako imamo tradicionalnu peć za gril, tada pećnica sa gril funkcijom nam je nepotrebna.  Funkcija odmrzavanja je isto dobra, ako redovito kuhamo veliku količinu hrane, i ostatak stavimo u zamrzivač. Mikrovalna pećnica sa monofunkcijom upravo odgovara odmrzavanju, tako ne morate zbog toga posebno više platiti. U takvoj pećnici možemo podgrijavati, odmrzavati, kuhati hranu, a u bifunkcionalnoj i grilati, a u multifunkcionalnoj sve navedeno još i peći i pariti. 

Extreme Digital vam nudi široki krug mikrovalne pećnice, izaberi svoju samostanu ili ugrađenu pećnicu u mono ili multi funkciji!