Pekač kruha

Rezultati: 25

Ispeci svoj kruh!

Ovaj kruh možeš slobodno jesti, bez griže savjesti: aparat za pečenje kruha po tvom receptu, po tvojim uputama će ispeći kruh koji želiš. Možda si osjetljiv na gluten, ili samo želiš izbjeći uporabu bijelog brašna, ili ako samo obožavaš boraviti u kuhinji i nešto novo isprobati i staviti na obiteljski stol? Aparat za pečenje kruha će ti sam mijesiti i ispeći kruh koji si možda jeo još kod bake. U tijestu možeš dodati orase, grožđice ili suho voće po želji. Čak i pekmeza možeš napraviti pomoću ovog aparata. Ako nemaš vremena da uđeš u pekarnu, ili ako obožavaš miris friškog kruha to je za tebe. Ovaj profesionalni aparat automatizira svaki korak pečenja kruha, tako stvarno nemaš drugog posla  osim isplaniranja, odabira odgovarajućeg recepta. Pravi je doživljaj ako se pripremaš za rođendan ili očekuješ goste, ili si se zaželio pizze posebnog okusa! Među pametnim funkcijama sigurno ćeš pronaći program za sebe i ostvariti planove. Koliko su pametni aparati za pečenje kruha i što možeš pripremiti pomoću njih? Što učiniti ako moraš nekuda odjuriti, a kruh još nije ispečen? Koja je cijena jednog pouzdanog aparata?

Sa aparatima Extreme Digitala imati ćeš zdravu hranu, kruh će ti biti uvijek dobro došao na stolu. Pogledaj izbor!

Dobro barata sa vremenom

Sve zavisi o mijesanju – ako želiš sam pripremiti tijesto za kruh, potrebna ti je posebna tehnika i puno vremena. Fini zalogaji brzo prođu, naročito ako je obitelj velika. Ako ti manjka vremena, mirno se osloni na aparat za pečenje kruha, a tako dobiveno vrijeme provedi sa svojim najmilijima. Zahtijevan si sa sastojcima kruha? Sastavi svoje tijesto bez kompromisa, i kruh će ti biti kvalitetan. Tu se ne špara sa vremenom kao u pekarnama. Izaberi funkciju, uprogramiraj tip kruha i aparat će ti ispeći tvoj omiljeni kruh i to štedeći sa energijom!

Obožavati ćeš tjestenine

Voliš pizzu ali ti okus dostavljene pizze ne odgovara? Napravi tijesto po svom receptu. Tjestenina je mnogima omiljeno jelo, ali i ono čega se prvo odričemo kad se kilogrami nagomilavaju. Isto tako, nerijetko čitamo kako su tjestenine prazne kalorije koje su samo pune ugljikohidrata. Tjestenine u drugom osvjetljenju: recepti i za diete, kao i za osjetljive na gluten. Aparat za kruh odradi tvoj posao a ti možeš se osvetiti nekim drugim tvojim poslovima. Za obiteljska okupljanja, za doček prijatelja ponudi najfinije zalogaje: perece, kiflice i krofne, a ne može izostati ni kiflicebaget. Hočeš možda ispeći tortu? Oblogu za tortu isto možeš napraviti u aparatu. Kao specijalna funkcija za pečenje pekmeza! Moraš samo pronaći najbolji recept i sve je moguće. Aparat za pečenje kruha će ti olakšati život u kuhinji, a prehrana će ti biti puno zdravija. Izaberi aparat koji najbolje odgovara tvojim zahtjevima, vidi našu ponudu!

Aparat za pečenje kruha, pametni aparat

Umoran od odvratnih kruhova iz dućana koji sutradan nisu jestivi odlučite  kupiti pekač kruha i jesti svježe ispečeni kruh koji ćete bez gađenja moći jesti i par dana kasnije. Pomoću ovog aparata ostvarite svoje recepte, koristite unaprijed stavljene programe i neke automatske funkcije. Zahvaljujući programiranju pečenje možete čak i sa 10 sati odložiti. Lako se čisti i kalup, kao i lopatica. 

Cijena aparata za pečenje kruha: uštedi!

Većina osnovnih aparata radi na isti način, tako i njihova cijena je slična. Što očekivati tijekom korištenja? Aparati su idealni za pečenje kruha bez glutena, tako možete vašu prehranu učiniti zdravijom.  Količinski kalkulirajte kruh od 1 kilograma, tu količinu lako možete pojesti dok će ostati svježa i lagana. Uštedite sa količinski dobrim odabirom, tako ćete jesti kruh koji volite, a neće se baciti.  Skuplji aparati imaju svoje extra programe, koji vam mogu pojednostaviti neke korake, odnosno proširuju izbor recepata. Zdravo i lijepo? Da, sa aparatom za pečenje kruha i to je moguće! Vidite našu ponudu!